Telefon disponibil NON-STOP pentru urgente funerare in Tg-Jiu si Judetul Gorj

SERVICII FUNERARE

Funerariile unei persoane dragi reprezintă un moment de cumpănă în viața fiecăruia dintre noi. Reprezintă acea confruntare cu realitățile vieții, acea apropiere inevitabilă de cele sfinte. Casa funerară Eden oferă timpul și spațiul necesar acestor momente grele. Prin cele 4 camere de priveghi oferim acea atmosferă relaxantă pentru a comemora persoana îndrăgită și a o conduce pe ultimul drum.Capela privată oferă următoarele facilități:

  • este în imediata apropiere a Cimitirului Municipal Târgu Jiu
  • deține o temperatură controlată
  • toalete
  • canapele / fotolii pentru odihnă
  • intimitate, prin cele 4 camere de priveghi
Noi știm că transportul decedatului este unul dintre cele mai importante servicii funerare. Pentru transportul funerar avem mașini funerare adecvate, pentru ca ceremonia să fie bine organizată.
Avem la dispoziție mașini funerare autorizate, de ultimă generație, marca Mercedes Benz,Maserati,Chrysler,pot acoperi toate necesitățile dumneavoastră
Dispunem de cele mai noi auto funerare din Oltenia.

Va punem la dispozitie servicii funerare ce sunt adaptate regulilor nationale si internationale de transport persoane decedate. Avand in fata un astfel de eveniment neplacut, este nevoie de timp pentru ca procesul sa decurga conform planului stabilit intre noi si dumneavostra. Va informam ca reapatrierea este o procedura ce necesita timp, dar care poate fi dusa la ideplinire in cel mai scurt timp doar cu seriozitate si responsabilitate.

CATERING

MESE DE POMENIRE

Fie că organizați o masă de pomenire sau un parastas acasă, sau într-un local care nu oferă masă, Casa funerară Eden oferă servicii de catering în județul Gorj, asigurând un meniu complet, proaspăt și adecvat evenimentului.

RESTAURANT

CU SERVIREA CLIENTILOR

Restaurant pentru pomeni și parastase

Casa funerară Eden vă pune la dispoziție un restaurant pentru pomeni și parastase, situat în Târgu Jiu, județul Gorj, situat în imediata apropiere a Cimitirului Municipal.

PERSONAL CALIFICAT

ORGANIZARE INMORMANTARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.